Uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding

UitvaartbegeleidingIn de eerste uren en dagen na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. In korte tijd moeten er allerlei zaken worden geregeld. Wilt u alles uit handen geven? Of juist veel binnen de familie regelen? Wat u ook kiest, ik sta naast u en wijs de weg. Wanneer u contact met mij opneemt om een overlijden te melden maken we direct een afspraak. Als u dat wilt kan ik gelijk naar u toekomen.

Het is goed als u in alle rust de juiste keuzes kunt maken over hoe de dag van de uitvaart er uitziet. Ik denk graag met u mee, reik u suggesties aan, informeer u over de mogelijkheden en help u bij alles wat er komt kijken bij het regelen van een begrafenis of crematie. Is er een uitvaartcodicil dan nemen we die als uitgangspunt bij het regelen van de uitvaart. Samen zorgen we voor een mooi, respectvol en waardig afscheid waarbij het vaak de kleine dingen zijn die een uitvaart warm en persoonlijk maken.

Vanaf het moment dat u mij belt tot en met de dag van de uitvaart ben ik uw vaste aanspreekpunt. Met mijn vakkennis, ervaring en persoonlijke benadering neem ik u alle zorgen rondom de uitvaart uit handen. U kunt erop vertrouwen dat uw wensen en die van de overledene centraal staan. Samen zorgen we ervoor dat u, de andere nabestaanden en belangstellenden ondanks het verdriet een mooie herinnering overhouden aan het afscheid van de overledene.

Praktische punten

  • Transparante tarieven op basis van uurloon.
  • Ik werk onafhankelijk, dus u betaald geen provisie.
  • Dag en nacht, 7 dagen in de week bereikbaar.
  • Ik lever maatwerk voor iedereen, ongeacht of-en waar u verzekerd bent en voor elk (klein) budget.
  • Ik beschik over een uitgebreid netwerk en onderhoud goede contacten met condoleance-en uitvaartlocaties (natuur)begraafplaatsen en crematoria, voorgangers, leveranciers van rouwartikelen, statievervoer en drukkerij.
  • Ik werk voornamelijk in de regio Ermelo, Putten, Harderwijk maar ook in een ruime kring daar omheen.
  • Op verzoek verzorg ik ook elders in Nederland begrafenissen en crematies.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op.