uitvaartzorg-begrafenis-ermelo-putten-harderwijk-amersfoortBegrafenis

Wordt het een begrafenis? Of een crematie? Wie krijgt een rouwkaart? En hoe moet die eruitzien? Zijn de persoonlijke wensen van de overledene vastgelegd? Zomaar een paar van de vele vragen die na een overlijden op de nabestaanden afkomen.

Afscheid nemen kan maar één keer, als belangrijk onderdeel van het rouwproces is het dan ook van groot belang dat het zorgvuldig gebeurt. Als uitvaartverzorger help ik u graag op weg. Stap voor stap, met zorg en aandacht. Zodat u alle tijd heeft, de juiste keuzes te maken. En de uitvaartplechtigheid geheel naar wens vorm te geven.

Waarom een begrafenis verzorgd door Mireille Schram?

  • Jarenlange ervaring
  • Een begrafenis voor elk budget
  • Afscheid op locatie of in huiselijke kring
  • Onafhankelijk van waar (en of) u verzekerd bent
  • Transparante kostenopgave vooraf
  • Regio Harderwijk, Ermelo, Putten (en daarbuiten)

Een begrafenis op maat…

Van de laatste zorg tot de plechtigheid, rouwvervoer, catering, bloemen en uitvaartlocatie… Er wordt niets aan het toeval overgelaten. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Ongeacht verzekering, voor elk budget.

… voor een eerlijke prijs.

Als onafhankelijke uitvaartverzorger ontvang ik geen provisie en bereken ik geen opslag over wat ik voor een uitvaart inkoop. U bent verzekerd van een passend afscheid, geheel naar wens samengesteld en voor een eerlijke prijs. Uiteraard ontvangt u voorafgaand aan de uitvaart een transparant kostenoverzicht, zodat u als nabestaande achteraf niet voor vervelende (financiële) verrassingen komt te staan.

Kosten begrafenis

Een mooie uitvaart hóeft niet duur te zijn. Laat mij u helpen de juiste keuzes te maken. Aan de hand van mijn uitgebreide netwerk van condoleancelocaties, uitvaartcentra, (natuur)begraafplaatsen, crematoria, voorgangers en leveranciers van verschillende uitvaartbenodigdheden, verzorg en begeleid ik het afscheid van de overledene met persoonlijke aandacht, voor elk budget. Meer weten of even kennismaken? Bel of mail gerust.

Laatste wensen

Een overlijden is al intens en verdrietig genoeg. Neem uw nabestaanden nu alvast de zorg uit handen door uw persoonlijke uitvaartwensen en administratieve gegevens vast te leggen in het uitvaartcodicil, ook wel ‘laatste wensenformulier’, ‘uitvaartdraaiboek’ of ‘wilsbeschikking’ genoemd.