Wist u dat persoonlijke, deskundige uitvaartbegeleiding essentieel is bij een goede verwerking van een verlies?

Bubbel van emotiesuitvaartbegeleiding-ermelo-putten-harderwijk-amersfoort

In de eerste uren en dagen na het overlijden van een dierbare, komt er namelijk veel op u af. Heel veel. Nabestaanden ervaren het vaak dan ook alsof ze in een ‘bubbel’ zitten; ze worden overspoeld door emoties, er is vaak veel bezoek en ondertussen moet er – in korte tijd – nog van alles geregeld worden voor de begrafenis of crematie van hun dierbare. Sommige mensen zijn verdoofd of zelfs verlamd door ongeloof en verdriet.

Persoonlijke aandacht & begeleiding

Hoe fijn is het, als op zo’n moment iemand naast u staat? Iemand die u kunt vertrouwen, die u aanvoelt? U met rust laat als u dat nodig heeft en u opvangt als u dreigt te vallen? Laat mij uw steun en toeverlaat zijn bij het organiseren en begeleiden van de uitvaart. Samen zorgen we voor een begrafenis of crematie die bij u en de overledene past.

Uitvaartbegeleiding. Stap voor stap.

Melding van overlijden
Als u een overlijden meldt, kom ik – als u dat wilt – direct bij u langs. Of we maken een afspraak.

Samen regelen van de uitvaart
Het is belangrijk dat u in alle rust de juiste keuzes kunt maken over hoe de dag van de uitvaart eruit gaat zien.

Samen nemen we de uitvaart stap voor stap door. Ik denk met u mee, reik suggesties aan, regel de wettelijke formaliteiten en informeer u over de mogelijkheden op uitvaartgebied. Wilt u alles uit handen geven? Of wilt u veel zelf doen? Wat uw wensen ook zijn: ik sta naast u. Help u waar ik kan, waar u dat wilt.

Laatste wensenformulier of uitvaartcodicil
Is er een laatste wensenformulier of uitvaartcodicil aanwezig, dan nemen we dat als leidraad bij het regelen van de uitvaart. Samen zorgen we voor een mooi, respectvol en waardig afscheid. Waarbij het vaak de kleine dingen zijn die een uitvaart warm en persoonlijk maken.

Eén aanspreekpunt
Vanaf het moment dat u mij belt, tot en met de dag van de uitvaart, ben ik uw vaste aanspreekpunt. Met mijn uitgebreide vakkennis, jarenlange ervaring en persoonlijke benadering neem ik u alle zorgen rondom de uitvaart uit handen. U kunt erop vertrouwen dat uw wensen en die van de overledene centraal staan. Samen zorgen we ervoor dat u, de andere nabestaanden en belangstellenden – ondanks het verdriet – een mooie herinnering overhouden aan het afscheid van de overledene.

En dan…
Dan is de dag van de uitvaart al aangebroken. Het besef van het verlies, de onomkeerbaarheid. De mooie woorden, terugblik op het leven… De periode van rouw breekt aan. De juiste uitvaartbegeleiding ondersteunt de periode van rouwverwerking. Kies voor uitvaartbegeleiding met persoonlijke aandacht. Vanaf het overlijden, tot en met de uitvaart.