Nieuws

Nieuws & in de media

 

Juni 2018 – Uitvaartverzorging-Harderwijk-Ermelo-Putten
Harderwijk Magazine
 

Haar voeten naar het zuidwesten

Mantra… Rustig lopen, rustig lopen. Ik glibber met mijn hakken over de modderige, bruinachtige, gladde grond. Prut spettert op mijn broekspijpen. Even achteromkijken: Hebben de nabestaanden er ook last van?
Lees verder… (pagina 33) 

 

Uitvaartverzorging-Ermelo-RememberMeMei 2018 – NIEUWS

Uitvaartplanner Mireille Schram aangesloten bij RememberMe.nl

Als onafhankelijke uitvaartverzorger – gespecialiseerd in gepersonaliseerde uitvaarten – ben ik sinds kort aangesloten bij RememberMe.nl: een online platform, uitsluitend bedoeld voor unieke bedrijven in de uitvaartbranche.

De website is een prachtig, inspirerend uitgangspunt voor iedereen die meer wil weten over alles rondom een uitvaart. Ook vind je er (ontroerende) blogs, de laatste uitvaarttrends, informatie over rouwverwerking en nog veel meer.

Nieuwsgierig geworden? Ga snel naar RememberMe.nl! 

 

Dementievriendelijke_uitvaartverzorger_Ermelo_Harderwijk_Putten

Mei 2018 – Uitvaartspecial Het Kontakt

Dementievriendelijke uitvaart

Jet heeft dementie. Haar man Joop is net overleden. Er zijn momenten dat Jet begrijpt wat er aan de hand is, maar meestal vindt ze het vooral erg gezellig, al die visite. Haar kinderen vinden het een lastig dilemma, want: ‘Moeten we het haar wel steeds vertellen? En betrekken we haar bij de uitvaart?’
Lees verder… (pagina 3) 

 

Maart 2018 – Uitvaartbegeleiding-ermelo-harderwijk-puttenHarderwijk Magazine 

Wist u dat…

Veel uitvaarten op elkaar lijken? Niet als het aan uitvaartplanner Mireille Schram uit Ermelo ligt! Het jonge, kleinschalige bedrijf is gespecialiseerd in persoonlijke uitvaartbegeleiding op maat. En met succes.
Lees verder… (pagina 17)
 

 

Uitvaartzorg_Ermelo_Mireille_Schram_Harderwijk_Magazine_2017

September 2017 – Harderwijk Magazine 

Een uitvaart met een gouden randje

De dood. Je weet dat het ooit komt, maar erover praten? Dat doen we liever niet. Toch willen we steeds vaker, dat onze begrafenis of crematie precíes loopt zoals wij dat willen. Herkenbaar? Uitvaartplanner Mireille Schram biedt uitkomst.
Lees verder… (pagina 17)
 

 

Uitvaartzorg_Ermelo_Uitvaartplanner_Mireille_Schram_ErmelonieuwsnlSeptember 2016 – Ermelo.nieuws.nl

Mireille Schram maakt met uitvaartcodicil het verschil

Mireille Schram, Uitvaartplanner in Ermelo, heeft een Uitvaartcodicil ontwikkeld waarmee u uw uitvaart kunt voorbereiden, ook als u niet ziek of oud bent. De Uitvaartcodicil onderscheidt zich van de reeds bestaande manieren om dit te doen.
Lees verder