Nieuws

Nieuws & in de media

 

September 2018 – Uitvaartverzorging-Ermelo-Uitvaartzorg-Harderwijk-Magazine
Harderwijk Magazine
 

De alleenstaande man

Achter op de gang moet ik zijn. Het laatste appartement links. Stilletjes betreed ik het appartementje. Meneer ligt te slapen en dat doet hij al een paar dagen. ‘Hij is op’, zeggen de verzorgenden. ‘Wat moeten we doen als hij komt te overlijden?
Lees verder... (pagina 25) 

 

September 2018 – Uitvaartzorg-ermelo-mireille-schram-theater-harderwijk
Theater Harderwijk
 

Haar laatste applaus
 
Het was haar weer gelukt. Een volle zaal. Omringd door prachtige bloemen, omarmd met lovende woorden. Haar afscheid was precies zoals ze het wilde, tot in de puntjes – door haarzelf bij leven – geregisseerd.
Lees verder… (pagina 18) 

 

Juni 2018 – Uitvaartverzorging-Harderwijk-Ermelo-Putten
Harderwijk Magazine
 

Haar voeten naar het zuidwesten

Mantra… Rustig lopen, rustig lopen. Ik glibber met mijn hakken over de modderige, bruinachtige, gladde grond. Prut spettert op mijn broekspijpen. Even achteromkijken: Hebben de nabestaanden er ook last van?
Lees verder... (pagina 33) 

 

Uitvaartverzorging-Ermelo-RememberMeMei 2018 – NIEUWS

Uitvaartplanner Mireille Schram aangesloten bij RememberMe.nl

Als onafhankelijke uitvaartverzorger – gespecialiseerd in gepersonaliseerde uitvaarten – ben ik sinds kort aangesloten bij RememberMe.nl: een online platform, uitsluitend bedoeld voor unieke bedrijven in de uitvaartbranche.

De website is een prachtig, inspirerend uitgangspunt voor iedereen die meer wil weten over alles rondom een uitvaart. Ook vind je er (ontroerende) blogs, de laatste uitvaarttrends, informatie over rouwverwerking en nog veel meer.

Nieuwsgierig geworden? Ga snel naar RememberMe.nl! 

 

Dementievriendelijke_uitvaartverzorger_Ermelo_Harderwijk_Putten

Mei 2018 – Uitvaartspecial Het Kontakt

Dementievriendelijke uitvaart

Jet heeft dementie. Haar man Joop is net overleden. Er zijn momenten dat Jet begrijpt wat er aan de hand is, maar meestal vindt ze het vooral erg gezellig, al die visite. Haar kinderen vinden het een lastig dilemma, want: ‘Moeten we het haar wel steeds vertellen? En betrekken we haar bij de uitvaart?’
Lees verder… (pagina 3) 

 

Maart 2018 – Uitvaartbegeleiding-ermelo-harderwijk-puttenHarderwijk Magazine 

Wist u dat…

Veel uitvaarten op elkaar lijken? Niet als het aan uitvaartplanner Mireille Schram uit Ermelo ligt! Het jonge, kleinschalige bedrijf is gespecialiseerd in persoonlijke uitvaartbegeleiding op maat. En met succes.
Lees verder… (pagina 17)
 

 

Uitvaartzorg_Ermelo_Mireille_Schram_Harderwijk_Magazine_2017

September 2017 – Harderwijk Magazine 

Een uitvaart met een gouden randje

De dood. Je weet dat het ooit komt, maar erover praten? Dat doen we liever niet. Toch willen we steeds vaker, dat onze begrafenis of crematie precíes loopt zoals wij dat willen. Herkenbaar? Uitvaartplanner Mireille Schram biedt uitkomst.
Lees verder… (pagina 17)
 

 

Uitvaartzorg_Ermelo_Uitvaartplanner_Mireille_Schram_ErmelonieuwsnlSeptember 2016 – Ermelo.nieuws.nl

Mireille Schram maakt met uitvaartcodicil het verschil

Mireille Schram, Uitvaartplanner in Ermelo, heeft een Uitvaartcodicil ontwikkeld waarmee u uw uitvaart kunt voorbereiden, ook als u niet ziek of oud bent. De Uitvaartcodicil onderscheidt zich van de reeds bestaande manieren om dit te doen.
Lees verder