Uitvaartzorg-uitvaartverzorging-gelderland-uitvaartplanner-mireille-schramEven voorstellen

In de uitvaartzorg speelt één factor een immens grote rol: gevoel. De gevoelens die bij een overlijden komen kijken, zijn voor iedereen anders. Maar hoe fijn is het als alle nabestaanden, jong en oud, terug kunnen kijken op een mooi, bijzonder afscheid?

Betrokken uitvaartzorg

Zo’n ‘bijzonder’ afscheid hóeft niet groots en meeslepend te zijn. Het zit ‘m vaak in de kleine dingen: een uitvaart die weerspiegelt hoe iemands leven was, met elementen waar hij of zij van hield. Een uitvaart die gewoonweg tot in de puntjes geregeld is, waar iedereen meetelt, tot en met passend vervoer, goede catering én… een uitvaartondernemer die bij u past. Die met open hart en open oor naar u luistert. Waar u een klik mee heeft. Waar u de laatste zorg, en het organiseren van de uitvaart van uw overleden naaste, met een goed gevoel aan toevertrouwt. Zó belangrijk. 

In het kort

Ik ben Mireille Schram, geboren in 1971. Voor mijn start als uitvaartondernemer heb ik ruim 25 jaar in de zorg gewerkt. Als ziekenverzorgende in verpleeghuizen, als medisch secretaresse en als leidinggevende in de thuiszorg. Door die ervaring heb ik een stevige basis gelegd om u te kunnen begeleiden bij het organiseren van een begrafenis of crematie.

Start als uitvaartverzorger

De uitvaartzorg intrigeerde mij, want zo kon ik nóg meer voor mensen betekenen. Juist in die moeilijke periode in hun leven. Na het behalen van de nodige papieren, startte ik als gediplomeerd uitvaartbegeleider bij een uitvaartonderneming in Ermelo. Al gauw besloot ik voor mezelf te beginnen, en inmiddels verzorg ik tientallen uitvaarten per jaar, door heel Nederland.

De vele bijzondere ervaringen, mooie verhalen, prachtige momenten… het is een verrijking van mijn leven. En mijn bevlogenheid en passie voor het vak groeit nog steeds. Elke dag. Hoe mooi is dat?

Ja. De cirkel is rond. Dit is mijn ode aan het leven.

Wat kan ik voor u betekenen?

Wilt u even kennis maken om te weten wat ik op het gebied van uitvaartzorg voor u kan betekenen? Hoe u een uitvaart, op basis van uw wensen, het beste vorm kunt geven? Aarzel niet, bel of mail gerust. Ik ben u graag van dienst.

• Lees ook mijn uitvaartblog